Dorohoi News Logo

[VIDEO] Accident deosebit de grav la iesirea din Cucorani

Accident Cucorani

Astazi, in jurul orei 11:00, pe DN 29C la iesirea din satul Cucorani, s-a produs un grav accident de circulatie soldat cu o victima.
   Din datele preliminare rezulta ca Constantin A. in varsta de 30 ani, domiciliat in localitatea Cucorani, se deplasa la volanul unui autoturism VW Golf dinspre Cucorani spre Botosani. La iesirea din localitate, pierde controlul asupra masinii datorita carosabilului acoperit cu un strat subtire de zapada dupa care intra in derapaj impactand violent un copac de pe partea stanga a directiei de mers. Victima a fost preluata de o ambulata si transportata la la Spitalul Judetean Mavromati Botosani unde se afla sub observatii medicale si supusa investigatiilor. Din spusele martorilor, Constantin A. a suferit multiple leziuni atat la nivelul capului cat si a toracelui. In momentul accidentului in autoturismul implicat nu se mai aflau si alte persoane. 
   La fata locului s-a deplasat un echipaj al Politiei Rutiere Botosani care va stabili cauzele producerii acestui accident.
   Vom reveni cu amanunte. (DorohoiNews.ro)





Autor: DorohoiNews.ro

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web